Islam Gamal ♥♥ حنيــن مشارك ♥♥
دولتك : مزاجك : الهوايه : مساهماتك : 72
| موضوع: لحمة بالكارى السبت يونيو 18, 2011 5:18 pm | |
| لحمة بالكارى
المقادير
كليو لحمة مقطع 2 بصلة مفرومة ناعم توم مفروم ناعم 1\4 كوب جوز هند طازج ( اذا لم يتوفر طازج يمكن الاستغناء عنه) لبن جوز الهند( كمية مناسبة لنضوج الاكلة) ورق لاورا حبهان 3ملعقة كبيرة كركم 1 ملعقة صغيرة كارى 2 حبة فلفل حار(حسب الرغبة ) ملح فلفل جنزبيل طازج \أو جاف مقدار 2 ملعقة صغيرة كسبرة خضرة(الكمية اللى انتى عايزاها)
الطريقة
تشوح البصل ونضيف له كل التوابل السابقة ماعدا(الجوز الهند ولبن جوز الهند) ونضيف اللحمة ونقلب لغاية ما لونها يغير اضيف جوز الهند مع تقليبة خفيف يعنى 5 دقائق على حد اقصى ثم نضيف لبن جوز الهند لغاية ما يغطى اللحمة فقط ونتركها لغاية ما تغلى ثم نهادى النار عليا ونضيف اللبن كلما لازم الامر وبعد ما تستوى نضيف الكسبرة الخضرة قبل ما نطفى النار بدقيقة او دقيقتين . ونرش على الوش قبل التقديم وتقدم مع ارز ابيض وسلطة خضر ة
| |
|
مرسا ♥♥ حنيــن v.i.p ♥♥
دولتك : مزاجك : الهوايه : مساهماتك : 599
| موضوع: رد: لحمة بالكارى السبت يونيو 18, 2011 6:07 pm | |
| | |
|
basem ♥♥ حنيــن نشيــط ♥♥
دولتك : مزاجك : الهوايه : مساهماتك : 510
| موضوع: رد: لحمة بالكارى السبت يونيو 18, 2011 7:09 pm | |
| | |
|